Drukwerk

Uitvaartverzorging Monica Beers - Drukwerk

Drukwerk

Wanneer u in uw omgeving te maken heeft met een overlijden wilt u graag dat de rouwkaarten aansluiten bij het karakter van de persoon die is overleden.

Traditioneel of uniek

Wij drukken vaak nog dezelfde dag de door u bestelde rouwkaarten. U kunt uw familie en vrienden dan ruimschoots gelegenheid bieden om afscheid te nemen. Hiervoor hebben wij een uitgebreide basisselectie voorradig. Een persoonlijke rouwkaart door middel van een foto of afbeelding behoort ook tot de mogelijkheden. Wij staan klaar voor u om uw wensen verder uit te werken.

Productlijn

Om een uitvaart nog persoonlijker te maken, bieden wij de mogelijkheid om al uw drukwerk af te stemmen op de rouwkaart. Denk hierbij aan advertenties, dankkaarten, bidprentjes, liturgieën, herinneringskaartjes en natuurlijk aan een mooie foto om tijdens de plechtigheid bij u dierbare te zetten. Vraag ons hierin mee te denken of bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Uitvaartverzorging Monica Beers
Uitvaartverzorging Monica Beers

Voorbeeldteksten

Wij helpen u een passende tekst te vinden en tegelijkertijd bewaken wij dat alle benodigde informatie ook juist in de kaart komt te staan. Wij hebben hieronder alvast enkele voorbeeldteksten en gedichten voor u verzameld ter inspiratie.

Wij begrijpen hoe moeilijk het is om op dit moment de juiste woorden te vinden…

Lieve Monica,

Het ligt al even achter ons….

Ik wil je alsnog bedanken voor de fantastische steun die je bent geweest ten tijde van het overlijden van mijn allerliefste moeder.

Het gemis is nog niet voorbij, wel kijk ik terug op een warm en intiem afscheid.

Bedankt voor al je goede zorgen!

Astrid

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.