Laatste wensen

Uitvaartverzorging Monica Beers - Laatste wensen

Voorbespreking

Hoe wilt u dat uw naasten afscheid van u nemen als u komt te overlijden? Durven nadenken en praten over het levenseinde is niet makkelijk en vergt moed.

Steeds vaker komt het voor dat men de uitvaart vooraf geregeld wil hebben. Dat kan om allerlei redenen zijn: bijvoorbeeld omdat men zeker wil weten dat de uitvaart volgens de eigen wensen wordt uitgevoerd of dat men niet lang meer te leven heeft. Daarnaast kan het uw naasten veel rust geven als alle wensen rondom uw uitvaart doorgesproken zijn en op papier staan.

In alle gevallen kan u ons bellen voor informatie of om een persoonlijke afspraak te maken. Wij nemen graag de tijd om alle mogelijkheden rondom de uitvaart met u te bespreken.

Gratis Laatste wensen-formulier

Heeft u zelf al een goed beeld van hoe uw uitvaart eruit zou moeten komen te zien en wilt u dat voor uw nabestaanden op papier vastleggen? Belt u ons gerust om een Laatste wensen-formulier op te sturen. Of vraag deze direct aan via:

Kosten van een uitvaart volgens uw wensen

Ook wanneer u wilt weten of u voldoende verzekerd bent of genoeg gespaard heeft voor een uitvaart volgens uw wensen, zijn wij u graag van dienst. Wij inventariseren samen met u uw uitvaartwensen en geven u inzicht in de daarmee samenhangende kosten.

Uitvaartverzorging Monica Beers

Dag monica,

Vanmiddag was ik bij de uitvaartdienst van Hennie……. en ik wil een berichtje achter laten op jouw site!

Zoals Hennie opgebaard lag in een wade op een baarplank heeft een diepe indruk achter gelaten bij mij, zo mooi, dus geen enge kist die dicht gaat!

Ik vertelde het vanavond aan mijn zusjes en zij waren daar zeer geinteresseerd in………. want ook wij weten dat de dood zomaar in ene toe kan slaan.

Dank voor de mooie uitvaartdienst die jij samen met de dochters van Hennie, voor Hennie hebt verzorgd, het geeft een mooie nagedachtenis!

Vriendelijke groet

Wilma

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.