Locaties

Uitvaartverzorging Monica Beers - Locaties

Locaties

Het condoleren, de plechtigheid, een kop koffie… Al deze momenten vragen om een geschikte locatie. Een uitvaartcentrum kan daarvoor een prettige plek zijn.  Zo maken wij vaak gebruik van het sfeervolle uitvaartcentrum aan de Johannes Poststraat in Hoorn of de prachtige kerk Hemels in Twisk, het Crematorium van Schagen, Crematorium Waerdse Landen in Heerhugowaard en Crematorium Hoorn.

Wilt u de uitvaart in een ander uitvaartcentrum, crematorium of kerk laten plaatsvinden kan dit uiteraard ook. Wij werken met iedereen samen.

Bijzondere locaties

Maar ook een afscheid op het strand, bij de geliefde sportvereniging, in zijn of haar bedrijf, thuis, in de tuin of in de stal van de boerderij, alles is mogelijk!

Wij doen ons uiterste best om de wens voor een bijzondere uitvaart op een persoonlijke locatie in vervulling te laten gaan.

Catering, muziek en fotopresentatie

Wij helpen u graag om de juiste sfeer neer te zetten voor het afscheid. Samen met onze professionele gastdames en -heren kunnen wij de catering tot in de kleinste details verzorgen. Ook het verzorgen van een professionele muziekinstallatie, een scherm voor fotopresentaties of het verzorgen van een livestream behoort bij vrijwel elke locatie tot de mogelijkheden.

Uitvaartverzorging Monica Beers

Vanaf het moment dat je binnenkwam na het overlijden van mijn man was het een enorme steun dat jij er voor ons was.

Geweldig dat je je warme menselijke betrokkenheid, je professionaliteit en je praktische instelling zo goed kunt combineren!

Jij hebt ervoor gezorgd dat ook de kleinste details aandacht kregen, waardoor het afscheid helemaal naar onze wens is verlopen.

Fijn dat je heel goed alle naaste familieleden de aandacht gaf die ze op dat moment nodig hadden.

Bedankt voor alles!

Emile & Carmen Boeree-da Gama

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.