Mirelle Draaijer

Uitvaartverzorging Monica Beers - Mirelle Draaijer

Mirelle Draaijer

Mijn wieg stond in de Lange Kerkstraat in Hoorn. Na diverse verhuizingen voelde ik mij toch het meeste thuis in Noord-Holland. Na en carrière in een winkel, rechterhand van een advocaat, de facilitaire dienstverlening kwam ik in aanraking met de dood en afscheid nemen.

“Zo kan het dus ook! Dat was mijn conclusie na de begrafenisceremonie van mijn oom. De uitvaart was tot in de puntjes verzorgd, en daarom vroegen we dezelfde uitvaartbegeleidster ook voor de uitvaart van mijn oma. Omdat ik het oudste kleinkind ben, voelde ik me geroepen een speech te houden. Uit onverwachte hoek kreeg ik waardevolle hulp; van de uitvaartverzorgster zelf! Ze gaf me professionele tips en daarmee vertrouwen waardoor de speech een succes werd en ik heel persoonlijk afscheid heb kunnen nemen. Wat de uitvaartbegeleidster doorlopend liet zien in haar aanpak, is dat je er als familie niet alleen voor staat. In mijn inspiratiebron herkende ik mezelf als toekomstig uitvaartbegeleidster, inmiddels alweer 12 jaar geleden.

Als zelfstandige ondernemer ontmoette ik Monica Beers. Onze werkwijze kwam overeen. Dit is een vak waarbij je 24/7 oproepbaar moet zijn. Monica en ik kunnen het goed vinden met elkaar en zo ontstond er een samenwerking en vervingen we elkaar bij een korte of iets langere afwezigheid. Zo kon ons bedrijf toch doorgaan.
Door te bespreken wat de overledene zou kiezen, wat de liefhebberijen waren, hoe hij/zij in het leven stond, wat bij hem/ haar past – favoriete muziek, een feest na afloop in plaats van ‘koffie en cake’, geen kist maar een mand of baar, een natuurbegrafenis… Vertel het ons!

Lieve Monica,

Graag wil ik je complimenteren met je webpagina. Alles is zo herkenbaar. Nogmaals wil ik je, via dit gastenboek, hartelijk bedanken voor je geweldige steun, begeleiding en zorgzame uitvoering van de begrafenis van onze dochter. Hoe triest het ook is, wij kunnen terugzien op een warm afscheid, wat bij de rouwverwerking heel belangrijk is.

B. en fam.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.