Monique Pranger

Uitvaartverzorging Monica Beers - Monique Pranger

Monique Pranger

Niets grijpt een mens meer aan dan het begin en het einde van het leven… 

Er zijn maar weinig mensen die na hun eindexamen zeggen uitvaartverzorger te willen worden.

Maar er zijn veel mensen die na het verliezen van een dierbare met eigen ogen zien wat een prachtig, eervol en veelzijdig vak het eigenlijk betreft.

Enkelen, waaronder wij, worden dusdanig geraakt door het “uitvaartvak” dat ze de overstap daadwerkelijk maken… En wat ons betreft zonder enige spijt.

Het allermooiste aan dit vak is dat je zo dichtbij nabestaanden en het leven van de overledene mag komen.

Niet om net zo hard mee te huilen als de familie (al pinken wij uiteraard echt wel eens een traantje weg), maar juist om te ontzorgen en de nabestaanden in hun eigen kracht te zetten.

Want deze kracht is zo hard nodig om in dagen van verdriet en alle emoties die daarbij komen kijken een prachtige uitvaart te organiseren die recht doet aan degene die gemist wordt.

Het fijne van ons team is dat wij dezelfde werkwijze hanteren, met dezelfde toewijding een afscheid vormgeven en zodoende in alle vertrouwen kunnen samenwerken.

En dat vertrouwen is belangrijk, want het voelt al gauw als “jouw familie” als je eenmaal bij mensen thuis bent geweest. En andersom horen wij ook vaak van families terug echt een beetje gemist te worden na zo’n intensieve tijd samen.

Definitief gedag zeggen, dat doe je niet zomaar.

Wij staan dan ook voor u klaar in de regio West-Friesland om uw wensen te vertalen in een mooi, troostend afscheid waar u met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Want wij geloven dat een goed afscheid het fundament is voor de moeilijke tijd erna…

Lieve Monica
Ik wil je nog bedanken voor je hulp en zorg bij de uitvaart van onze kanjer. We huilen en lachen nog steeds en missen hem erg, maar mede door jou en de warmte tijdens zijn uitvaart kunnen wij er met een goed gevoel op terugkijken. Ook het voorgesprek samen met jou en Jaap is heel zinvol geweest, daardoor konden we alles doen zoals hij wilde. We hebben veel respect voor de manier waarop je ons begeleidde en voorbereidde op de crematie en onze wensen daar rondom. Bedankt ook namens onze kanjer. Hij zou het perfect gevonden hebben. Ik bel je zodra de urn, die speciaal ontworpen wordt, klaar is. De urn wordt erg mooi en speciaal.

Ans en de kids

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.