Opbaring

Uitvaartverzorging Monica Beers - Opbaring

Een van de belangrijkste beslissingen bij een uitvaart is bepalen waar de opbaring plaatsvindt. Er zijn hiervoor verschillende mogelijkheden:

Uitvaartcentrum

Veel mensen kiezen voor een opbaring in een uitvaartcentrum. U kunt net zo vaak langskomen als u wilt, maar vooraf een afspraak maken is wel noodzakelijk. Bij een rouwbezoek voor familie, vrienden en andere belangstellenden is het vaak ook mogelijk om koffie, thee, frisdranken of andere consumpties te serveren. 

24-uurskamer

Een 24-uurskamer is een soort huiskamer in het uitvaartcentrum, waarvan u een eigen sleutel krijgt. U kunt op elk moment van de dag op bezoek komen en blijven zo lang als u wilt. Vaak is er een keuken aanwezig en kunt u vrij beschikken over koffie en thee. Deze manier van opbaren geeft u optimale vrijheid en maakt een heel persoonlijk afscheid mogelijk.

Uitvaartverzorging Monica Beers
Uitvaartverzorging Monica Beers

Thuisopbaring

Het opbaren van een overleden familielid in het eigen woonhuis behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt afscheid nemen in de eigen familiesfeer en ook de condoleance in de eigen, geliefde omgeving laten plaatsvinden. De overledene kan worden opgebaard op bed of in een kist. Wij zorgen voor de benodigde materialen en apparatuur. Wij komen een aantal keer bij u langs om de opbaring te controleren en eventuele vragen te beantwoorden.

 

Wanneer u langer de tijd nodig heeft om een keuze te maken, dan kunnen wij voor een tijdelijke koeling op bed zorgen. Zo kunnen we daarna in alle rust uw wensen bespreken.

Hai Lieve Monica,

Wij wilden je nog even bedanken voor de uitvaart die je voor oma hebt geregeld. Echt fantastisch.
Wij vonden het echt super dat we overal bij konden zijn als we dat wilden.
Wij zullen je zeker aanraden bij andere mensen mocht het nodig zijn.

Heel veel liefs van

Ruud & Esther & Bobbie.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.